Betong

Betong blir ikke bare brukt i den grunnleggende konstruksjonen, det blir vesentlig utnyttet i hjem og bygninger verden over til mer enn EN hensikt.

Dette råmateriale tilbyr et flott alternativ når det kommer til enkle gulv, og det er mer enn rimelig i tillegg. Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor betonggulv er så populært, spesielt i hjem hvor eieren ønsker et vakkert, men kostnadseffektivt gulv.
Men vet du hva et polert betonggulv er? Vel, du er ikke alene hvis ikke, fordi å holde seg oppdatert i denne moderne verden med det siste og de beste teknikkene er vanskelig. Les mer og finn ut mer om betong gulv

Polert betong

Å polere betong høres ut som et rart konsept, men er langt enklere å forstå straks du vet hva det handler om. Industriell herding er kombinert med industrielle diamanter og tetting; når disse er mikset, kan de utjevne hverandre utover hele gulvet og effektivt polere det, dette for å gjøre gulvet mer varig og ekstremt tiltrekkende. Straks poleringen er gjennomført, kan du påføre en farge for å få det til å skille seg mer ut. Gulv som dette har blitt svært populært i boliger, garasjer og særlig i næringsbygg.