HTC Duratiq

HTC - lanserer en ny generasjon gulvslipemaskiner

HTC Superfloor Sverige har nå kommet med en nyutviklet gulvslipemaskin, Duratiq. Maskinen kommer i to ulike slipebredder, 600 og 800 mm. Maskinen bygger på flere års studier av våre kunders framtidige behov.

Duratiq har bl.a. et nyutviklet digitalt kontrollpanel og fjernstyring som gir full kontroll og enkel håndtering - også for nye brukere. Det er nytt slipehode, hermetisk tilsluttet og støvtett for maksimal driftssikkerhet, kompakt, robust chassisdesign for optimal kjøring, håndtering og enkel transport. Det er gjennomført en videreutviklet AirFlow-teknikk og Mist Cooler System som gir oppimot 216% produktivitetsøkning og 100% bedre støvopptak. Vekter som er enkle å justere, 20 ulike håndtaksinnstillinger og 74% mindre vibrasjon

Utviklet av HTC`s egen FoU-avdeling

Smarte detaljer er: GPS-sperre, USB-uttak for nedlastning av driftsdata, opplasting av ny programvare og ladning av personlig utstyr og så videre, heter det i meldingen.

HTC utviklet metoden med sliping av betonggulv med diamantteknikk for 29 år siden. Ved lanseringen av Duratiq tar vi et stort steg i bransjens utvikling. Duratiq setter en helt ny standard for produktivitet, driftssikkerhet, kjøreglede og fleksibilitet.

Du kan ikke gjøre dagens jobb med gårsdagens metoder - og være i virksomhet i morgen.

Se video