Miljøvennlighet

Et miljøvennlig alternativ.

Polert betong har blitt et mer godt likt gulv på grunn av sin miljøvennlighet.
Dette er faktisk veldig få klar over. De fleste er nok klar over at polert betonggulv er kjent for sitt enkle renhold og vedlikehold, men det er i tillegg svært miljøvennlig.
Det er sagt at siden gulvet er reflekterende, er det mindre behov for lys og det reduserer sløsing av strømbruk i form av elektrisitet som har stor betydning for miljøet. Også varme kan bygges opp i betongen i løpet av dagen ved hjelp av dagslys, og på kvelden slippes varmen fra gulvet, og dette fører igjen til mindre strømbruk.

En investering for fremtiden.

At polerte gulv blir brukt i byggeprosjekter rundt om i verden nå og i årene som kommer er ingen overraskelse. Siden dette er et miljøvennlig alternativ kommer det til å bli flere og flere som velger polert betonggulv. Alle prøver å gjøre sin del ved å redusere sløsing og forsikre seg om at deres C02 utslipp skaper mindre ødeleggelser i fremtiden. Betong kommer til å bli veien å gå og det å ha et polert gulv kan være fantastisk fint. Dette er et utmerket valg og kommer til å spare deg for mye kostnader og vedlikehold.