Om oss

Noen ord om oss

Velkommen til Betotec AS

Betotec AS ble etablert i 2001 og er i dag Norges ledende med spesialkompetanse innenfor  betongsliping - med Østlandet som det sentrale markedsområdet.

Et vakkert, polert betonggulv passer perfekt i alle typer miljøer. Metoden gir et gulv med ubegrenset levetid - med andre ord like lang holdbarhet som selve bygningen.

Vi har kompetanse i et nisjemarked som er etterspurt av store og anerkjente selskaper og er sertifiserte for å utføre HTC Superfloor i Norge. Betotec AS utfører oppdrag i alt fra næringsbygg til garasjer og boliger.

Les mer om fordelene ved betongsliping som metode for vakre og holdbare gulv her.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale! Vi gleder oss til å motta din henvendelse!

"Du kan ikke gjøre dagens jobb med gårsdagens metoder - og være i virksomhet i morgen!" - Nelson Jackson

Noen fordeler

  • icon_05Nr. 3Autorisert bedrift
  • icon_06Nr. 7Framtidens gulvsystem

Vår historie

pic_1

Historien

Daglig leder og gründer Leif Lystad har arbeidet med betong i hele sin yrkeskarriere, og startet Betotec AS etter å ha sett et stort potensiale i slipte og polerte betonggulv. Med sin betongfaglige bakgrunn var han overrasket over at produktet ikke var mer anerkjent. Dette var et nisjemarked som kunne utvikles og drives i større målestokk på sikt, og bygge opp selskapet steg for steg.

I 2008 kom Insider Facility Solutions AS (Elite Service Partner AS) inn i bildet og fattet interesse for oss - og sammen med en solid og god langsiktig partner har vi kunnet vokse videre.

Betotec AS utfører oppdrag i alt fra næringsbygg til garasjer og boliger.

Planene fremover

Vi ser at slipte gulv nå virkelig er akseptert som et fullverdig sluttprodukt og at mange utbyggere nå ser de miljømessige og økonomiske fordeler med slike gulvløsninger. Spesielt blant offentlige utbyggere har dette produktet blitt populært. Den økte etterspørselen skaper selvfølgelig flere konkurrenter i markedet, men vi mener Betotec AS er godt forberedt på denne konkurransen og skal vokse videre og sørge for å være den mest seriøse i markedet med fokus på kvalitet.