Økonomi og miljø

HTC SUPERFLOOR

Miljøomsorg som hindrer sløsing med ressurser

Sparing av jordens naturlige kilder og redusering av miljøpåvirkning av konstruksjoner er store bestrebelser som er tatt med i den globale endringen.

Å bruke et polert betonggulv som et sluttprodukt er et av de mest bærekraftige gulvalternativene på markedet.

En betongflate er nødvendig som grunnelement i nesten alle byggeprosjekter, men ved å polere den betongflaten som et sluttprodukt, vil man ikke trenge innhenting av produksjon og transport av ytterligere materiale. Det er ingen gulvmaterialer på toppen av denne underflaten som vil ende opp som et landefyll når det kommer til å erstatte det. Skulle ompolering av gulv være ønsket, kan det la seg gjøre med veldig lite avfall og til en brøkdel av den første installasjonskostnaden.

Et polert betonggulv har blitt ganske populært, ikke bare for sitt enkle renhold og vedlikehold, men det er i tillegg svært miljøvennlig, noe veldig få er klar over.

Det er sagt at siden gulvet er reflekterende, er det mindre behov for lys og det reduserer sløsing av strømforbruk i form av elektrisitet som har stor betydning for miljøet. Varme kan bygges opp i betongen i løpet av dagen ved hjelp av dagslys, og på kvelden slippes varmen fra gulvet - noe som igjen vil føre til mindre strømforbruk.

Polerte gulv blir brukt i byggeprosjekter verden over nå - og i årene som kommer. Siden dette er et miljøvennlig alternativ, kommer det til å bli flere og flere som velger polert betonggulv. Vi ønsker jo alle å gjøre vår del for miljøet og sørge for at våre karbonfotspor skaper mindre ødeleggelser i fremtiden. Dette blir veien å gå - og det å ha et polert betonggulv kan være utrolig vakkert. Et utmerket valg som kommer til å spare deg for mye.

HTC Superfloor bruker også 30 ganger mindre energi enn tradisjonelle gulvssystemer.

Renhold med Twister bruker kun vann, ingen kjemikalier!

Her kan du se en presentasjon av hvordan vi i Betotec AS kan gi deg en løsning som virkelig er besparende.

Våre løsninger er både økonomisk besparende - samtidig som de sparer miljøet!

Du kan bla i presentasjonen ved å klikke på bildene nedenfor, eller du kan laste ned en PDF utgave her.