Våre tjenester

Våre tjenester

Våre tjenester inkluderer sliping, behandling og polering av betonggulv. Vi utfører oppdrag i alt fra næringsbygg til garasjer og boliger.

I Betotec AS er vi stolte av våre evner til å kunne utføre service fra ende til annen for å levere den perfekte polerte betongoverflaten for våre kunder, fra å spesifisere og forberede til å slipe oss gjennom til vårt HTC Superfloor sluttprodukt.

Vi er selskapet som kan levere det perfekte polerte gulvet hver gang og få frem den naturlige skjønnheten i et konvensjonelt byggemateriale, som resulterer i et styrket varig og moderne gulv.

Utstyret vi bruker

Forberedelse skaper et nivå av en ren overflate for å tilrettelegge for videre arbeid. Vi bruker de beste maskinene og diamantutstyret til å forberede enhver betongoverflate før noen store interiør arbeid er fullført. Våre medarbeidere er spesialisert innenfor vårt felt og har øye for detaljer.

Slipeutstyret vi bruker kan variere fra håndslipere, små enkle slipemaskiner til store fjernstyrte slipemaskiner. Vi har et antall fjernstyrte slipemaskiner som dekker behovet for sliping og polering til både næringsbygg og boliger.

Vi bruker kun industriledende slipe- og poleringsmaskiner for å maksimere produktivitet og kvalitet.

Vi er sertifisert for å utføre HTC Superfloor. HTC har den nyeste teknologien og gir oss det beste prospektet for å fortsette å vokse.

HTC - Superfloor

  • HTC - Professional Floor SystemsNår betonggulvet er behandlet med HTC Superfloor™ gir dette et estetisk tiltalende, enkelt vedlikehold og miljøvennlig gulv.
  • Autorisert bedriftBetotec AS er autorisert for å utføre HTC Superfloor i Norge.
  • Et gulvsystem for alle bruksområderBetotec AS utfører HTC Superfloor™ som fire ulike konsepter: Platina, Gull, Sølv og Bronse. Dette betyr at du kan velge mellom en matt overflate eller høyglans. Felles for alle konsepter er at de er funksjonelle, økonomiske, miljøvennlige og estetiske.
Mer

24/7 kundeservice